Ingredienser
150 g blødt smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
150 g mel
1 tsk. bagepulver
50 g hakkede hasselnødder
50 g hvid chokolade
75 g blåbær (frosne eller friske)

Kom smør og sukker i en røremaskine og rør det sammen til det er let of luftigt. Tilsæt æggene et af gangen. Si mel og bagepulver sammen og kom det i dejen under omrøring.
Hak hasselnødderne groft og rist dem et par minutter på en varm pande. Hak chokoladen groft og kom den den i dejen sammen med nødderne og blåbærerne.
Dejen hældes i mini muffinsforme og bag dem ved 180 grader (ikke varmluft) i 12-15 minutter.
Glasur
60 g flormelis
2 spsk vand
Hasselnødder til pynt
Rør flormelis og vand sammen til en glasur. Hak hasselnødderne og kom den på glasuren med det samme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar