Ingredienser
150 g blødt smør
3 dl sukker
3 æg str. M/L
3 ½ dl mel
1 dl mælk
1 tsk. bagepulver
250 g frosne eller friske bær (jeg brugte hindbær)
2 spsk. sukker
Kom smør og sukker i en røremaskine og rør med en flad spartel til det er hvidt (har man ikke en røremaskine, bruges en elspisker).
Tilsæt æggene et efter et, mens der fortsat røres. Kom mælken i lidt af gangen.
Bland bagepulver og mel i en skål og rør det i dejen, der herefter hældes i en springform på 26 cm.
Læg bær på toppen og drys med de 2 spsk. sukker. De vil synke ned i dejen under bagningen.
Kagen sættes i en kold ovn på nederste rille og bages ved 180 grader (ikke varmluft) i ca. 45 minutter. Kagen er færdig, når man kan stikke en hæklenål i og den kommer op uden dej på. Kagen køles af på en rist i springformen.
Pynt og tilbehørFriske bær (jeg brugte hindbær)
Creme fraise, 18 eller 38 %
Mousserende vin
Når kagen er afkølet kommes der bær på. Servér den med creme fraise og til.

Jeg glæder mig til at forsøge at gøre dig kunsten efter :-)
SvarSletGod fornøjelse - smager gerne resultatet :-)
SletDen skal jeg også prøve da... bliver lækkersulten af at kikke på denne her side.. tak fordi I laver den!
SvarSletGod fornøjelse med den og tak fordi du læser bloggen!
Slet