Dette er hvad man kan kalde en afbalanceret muffin. Der et par sure ribs, lidt sød hvid chokolade og en blød flødeostglasur på toppen.
Ingredienser
180 g hvedemel
75 g sukker
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, let afkølet smør
2 økologiske æg str. M/L
1 dl skummetmælk
100 g ribs (jeg brugte frosne)
70 g hakket hvid chokolade
Bland mel, sukker og bagepulver i en skål. Bland smør, mælk og æg i den rækkefølge og pisk det sammen i en anden skål. Tilsæt det til melblandingen under omrøring.
Hak den hvide chokolade og tilsæt den til dejen. Til sidst tilsættes ribs og dejen hældes i muffinsforme. Hvis man ikke har en metalform, er det en god idé at bruge to forme pr. muffin.
De skal nu bages ved 180 grader (ikke varmluft) i ca. 30 min. Hvis man ikke anvender frosne ribs, skal bagetiden nedsættes lidt.
Ingredienser til flødeostglasur
200 g flormelis
75 g blødt smør
160 g flødeost (f.eks. Philadelphia)
evt. pasta farver
små påskeæg
Kom flormelis, smør og flødeost i en skål og pisk det godt sammen med en elpisker. Tilsæt derefter den ønskede farve.
Kom flødeostglasuren i en sprøjtepose, eventuelt med en tylle i, og sprøjt den på kagerne. Kom til sidst påskeæggene på.
God påske!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar