Ingredienser
4 æggeblommer
100 g sukker
100 g nødder (jeg brugte en blanding af valnødder, hasselnødder og mandler)
125 g mørk chokolade
100 g pomeransskal
3 spsk rasp
lidt vanilje (jeg brugte en flydende en af slagsen)
1 par skefulde mælk
5 æggehvider
flormelis til pynt
Rør æggeblommer med sukker til en æggesnaps. Hak nødderne, chokoladen og pomeransskallen for så at tilsætte det hele til æggesnapsen. Rør mælk i, indtil dejen bliver lind - den er stadig ret "kantet". Pisk æggehviderne stive og vend dem i resten. Kom bagepapir i en springform med en diameter på ca. 22 cm og hæld dejen i.
Bag kagen i ca. en time ved 170 grader (ikke varmluft). Køl kagen af og drys flormelis på (det glemte jeg).
The real thing
Ingen kommentarer:
Send en kommentar