Ingredienser til bunden
400
g oreokiks uden fyld
50
g smør
Ingredienser til fyldet
600
g flødeost
300
g 38% creme fraise
2
vaniljestænger
150
g sukker
Friske
brombær
Ingredienser til géléen
2
ps frosne brombær
3
spsk sukker
3
blade husblas
Pynt
Piskefløde
Mini
oreos
Knus
kiksene fra småkagerne, bland dem med smør og pres det ned i en springform, stil på køl.
Pisk
flødeost, creme fraise, vaniljekorn og sukker. Fordel på bunden,
stil på køl.
Kom
husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Kog bær og sukker op. Tag af varme, tilsæt vredet husblas. Sæt på køl. Hæld den på kagen når det er kølet lidt af.
Pisk
fløden til flødeskum. Kom det i en sprøjtepose med en god tyl og sprøjt det på kagen. Afslut med mini oreos og friske brombær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar