Pages

lørdag den 30. april 2016

Oreo cheesecake med brombær

Endnu et indslag fra det åbne kagehus. Kagen der kan vende enhver dårlig dag til en fremragende. 


Ingredienser til bunden
400 g oreokiks uden fyld
50 g smør

Ingredienser til fyldet
600 g flødeost
300 g 38% creme fraise
2 vaniljestænger
150 g sukker
Friske brombær

Ingredienser til géléen
2 ps frosne brombær
3 spsk sukker
3 blade husblas

Pynt
Piskefløde
Mini oreos

Knus kiksene fra småkagerne, bland dem med smør og pres det ned i en springform, stil på køl.

Pisk flødeost, creme fraise, vaniljekorn og sukker. Fordel på bunden, stil på køl.

Kom husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Kog bær og sukker op. Tag af varme, tilsæt vredet husblas. Sæt på køl. Hæld den på kagen når det er kølet lidt af. 


Pisk fløden til flødeskum. Kom det i en sprøjtepose med en god tyl og sprøjt det på kagen. Afslut med mini oreos og friske brombær.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar