Pages

fredag den 1. august 2014

Snacksize bananis med peanutbutter og chokolade

Denne is er også blevet navngivet "crunchy banana". Formentlig på grund af det relativt høje indhold af chokolade. Isen er perfekt til en kølig sommeraften. Der er ikke sukker i, så al sødmen kommer fra bananen. 


Ingredienser
120 g banan
1 dl laktosefri mælk (svarer til minimælk)
1 dl piskefløde
30 g crunchy peanutbutter
50 g mørk chokolade 

Blend banan, mælk og piskefløde sammen med en stavblender. Tilsæt derefter peanutbutter og blend videre til væsken er helt ensartet. 

Hæld den i en ismaskine og hak imens chokoladen semi fint. Tilsæt den efter ca. 10 minutter. Når isen er kørt færdig, det tager små 20 minutter på min ismaskine, spises den med det samme eller kommes i fryseren. 


Jeg forestiller mig, at det vil være en genial is at spise med pandekager, men vi spiste den nu bare ud af skålen med to skeer. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar