Pages

lørdag den 3. november 2012

Chokoladescones - de sprøde

Jeg har tidligere lagt en opskrift på chokoladescones på bloggen. De her er mere sprøde og kompakte end de andre. Stadig hurtige og nemme at lave. 

Ingredienser til ca. 20 scones
450 g mel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
½ tsk. salt
200 g sukker
200 g smør
1 dl mælk (gerne kærnemælk)
100 g æg (ca. 2 stk. str. M/L)
175 g chokolade

Bland mel, bagepulver, natron, salt og sukker i en skål. Skær smøret i mindre stykker og bland det hurtigt i med fingrene. Pisk æg og mælk sammen med en gaffel og tilsæt det til dejen. Hak til sidst chokoladen i store grove stykker og ælt det i.

Smør en metalform til muffins med lidt smør eller spay den med lidt bagespray. Tryk dejen let ned i hullerne og bag dem ved 220 grader (ikke varmluft) i 10-15 minutter. 
De er super lækre mens de er lune og sprøde. Kan også sagtens spises dagen efter som snacks. Disse blev bagt til morgenmaden på arbejdet. Det er vigtigt at spise chokolade om morgenen, så bliver det bare en meget bedre dag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar